Objavljeno by. 2026-07-17
Screengrab prek T1 Trenerski štab T1 VALORANT je danes danes objavil izjavo o prepovedi pomočnika trenerja Codyja "Stunnerja" MacLeoda zaradi varanja med njegovo kariero v PUBG.
"Želeli smo, da vsi razumejo, da smo se Codyjeve zgodovine dobro zavedali in da se popolnoma zavedamo, vključno s prepovedjo, ki jo je prejel zaradi namestitve goljufov na dva ločena računa med njegovo kariero v PUBG," je povedal glavni trener T1 David Denis.
Sporočilo @daviddenisnd in @StunnerFPS. pic.twitter.com/Nz4HPhIlw0
— T1 (@ T1) 9. aprila 2021Stunner je v video posnetku T1 spregovoril tudi o svoji karieri in o tem, koliko ga je stala prepoved.
V času prepovedi je bil Stunner znan kot "Exko", kot pravi Magno "Pr0phie" Ramos, ki je sinoči objavil sodbo ekipe PUBG esports o Stunnerju.
moja naloga kot enega izmed igralcev PUBG-a v Valorantu, da širim zavest, da je @ T1 prevzel novega pomočnika trenerja @StunnerFPS, isti tip, ki ga je PUBG preiskal in ugotovil, da je v resnici goljufanje, je zdaj spremenil njegovo imeod Exka do StunnerFPS ? mislil, da bi morali vsi vedeti. pic.twitter.com/GpHF9XzoRC
- Pr0phie (@ pr0phie) 8. aprila 2021T1 je 8. aprila objavil Stunnerja kot novega pomočnika trenerja za svojo ekipo VALORANT - in nato je v odgovorih na njegovo objavo nastal kaos .
Z veseljem objavimo @StunnerFPS kot pomočnika trenerja naše ekipe Valorant! pic.twitter.com/eSSrbOOAy8
— T1 (@ T1) 8. aprila 2021"'Great Analytical Mind' Ja, imel je odličen analitični um, ko je bil zaradi goljufanja v PUBG prepovedan in je blokiral vsakega igralca in v vsaki tekmi spremeni svoje ime in se poda na prizorišče, "je v odgovoru na objavo dejal igralec Zenith Esports PUBG Jaden" Vegas "James.
"V PUBG ne morete samo goljufati, potem pa spremenite ime, fant," je dejal nekdanji igralec PUBG in sedanji igralec Luminosity VALORANT Diondre "YaBoiDre" Bond.
V izjavi je Stunner priznal napako. "Za vedno me bo najbolj obžalovalo," je dejal Stunner. "Veliko mojih priložnosti mi je odrezalo in to je v redu.Na koncu sem kriv za to, da sem bil del tega incidenta. "
Denis je ponovil svoje stališče in dejal, da verjame, da se je Stunner spremenil.
Prepričajte se, da sledite nam na YouTubu za več esports novic in analiz.